[ADVERTORIAL]HEDIN AUTOMOTIVE: DÉ specialist in Mercedes-Benz Vans en eVans

Hoe goed de producten van een merk ook zijn, klantentevredenheid staat of valt met de juiste aanpak bij de dealer. Als grootste erkende
Mercedes-Benz dealergroep in België weet Hedin Automotive een persoonlijke aanpak te combineren met de power van een grote groep,
met daarbovenop een scherpe focus op de mobiliteit van morgen.

Het Belgische verhaal van de Zweedse Hedin Group (zie kader) begint in 2018, met investeringen in een aantal bestaande Mercedes-Benz verdelers in ons land. Vandaag telt het Belgische Hedin-netwerk maar liefst 15 vestigingen – met elk hun eigenheid – verspreid over Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Samen Sterker
Service, klantentevredenheid en vooral een gedeelde passie voor een premium automerk staan centraal bij de ruim 500 werknemers van Hedin Automotive in België. De groep is trots op zijn positie als grootste Mercedes-Benz dealergroep, wat ook voor klanten voordelen met zich meebrengt. De persoonlijke en onberispelijke service van de familiale verdelers wordt ondersteund door de slagkracht die ze samen krijgen. Dat uit zich bijvoorbeeld op het vlak van de ruime voorraad meteen leverbare wagens en bestelwagens, en een stevig demowagenpark. Daarnaast investeerde de groep in state-of-the-art faciliteiten voor technische en koetswerkherstellingen, en beschikt het zelfs over een eigen flexibele verhuurdienst voor een gegarandeerde mobiliteit.

Gespecialiseerd in Vans
Hedin Automotive werkt in België mee aan de sterke reputatie van Mercedes-Benz op het vlak van Vans. De groep telt niet minder dan 9 gespecialiseerde Mercedes-Benz Vans-vestigingen: Aalst, Boortmeerbeek, Eeklo, Gent, Lokeren, Ninove, Sint-Martens-Latem, Sint-Niklaas en Zottegem. Als klant kan u er terecht voor de aankoop, onderhoud en herstellingen van de bestelwagens van het merk. Een gespecialiseerd Sales-team staat daarbij in voor een gepersonaliseerd advies, geruggesteund door continue opleidingen wat betref t producten, ombouwmogelijkheden, financiering en wetgeving. Daarnaast zijn ook er specifieke Vans-servicepunten in Kontich en Lier, die net als de Vans-vestigingen over de expertise beschikken en de zorgen voor een snelle dienstverlening zonder compromis.

…En elektrificatie! 
Hedin is ook dé eVan specialist van België. Mercedes-Benz is het enige merk dat
voor elke bestelwagen in het gamma een elektrische variant heeft: eVito, eVito Tourer, eSprinter en eind dit jaar nog de EQV. In 2022 wordt ook de compacte T-Klasse gelanceerd, met een elektrische EQT-variant. Hedin Automotive helpt zijn klanten in de transitie naar duurzaam en emissievrij ondernemen met meer dan 20 elektrische bestelwagens in het demopark, gespecialiseerde Sales Advisors en een inhouse EQ-specialist met een onnavolgbare expertise op het vlak van elektrificatie, Denzel De Geyter. Die aanpak, samen met het brede scala aan mobiliteit- en connectiviteitoplossingen op maat, zorgt ervoor dat Hedin Automotive dé perfecte partner is, ook voor 100% emissievrij rijden!

Hedin Automotive beschikt over 9 specifieke Mercedes-Benz Vans verkoopvestigingen en 10 Vans service-vestigingen.


Bekwaamheid sinds 1950
In thuisland Zweden is Hedin al drie generaties lang een gevestigde waarde in verkoop en herstelling van auto’s en bestelwagens. Door een reeks overnames groeide de groep fors en beschikt het vandaag over een uitgebreid Europees multimerknetwerk met een sterke focus op Mercedes-Benz. De Zweedse spirit van duurzaamheid, efficiëntie en bekwaamheid staat daarbij nog altijd centraal.


www.hedinautomotive.be

blank

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo
blank