blank

Xwift.nl is verleden tijd

Xwift, de expert in express-transport en dedicated rondritten voor klanten, is gestopt met zijn activiteiten in Nederland. De onderneming had sinds januari 2017 een vestiging in het Nederlandse Geldermalsen. “Eind vorig jaar hebben we onze vestiging daar gesloten. Officieel is ze nog niet dicht, maar er is geen activiteit meer”, zegt CEO en oprichter Pieter Denys. “We hebben besloten om ons terug te plooien op het Belgische verhaal”, verklaart hij aan telefoon. De reden? Ook Xwift, met hoofdkantoor in Nazareth, heeft het lastig om voldoende goede chauffeurs te vinden en te behouden, wat de groeimogelijkheden van de onderneming beperkt. “We hebben een dubbel sales apparaat, en moesten uiteindelijk met onze Belgische chauffeurs de Nederlandse markt bevoorraden. Als gevolg daarvan konden we hier niet volgen, hadden we een dubbele kost, en kwamen er bovendien heel veel frustraties.” Hij vervolgt: “En dus hebben beslist ons te focussen op het sterke Vlaamse – ondertussen: Belgische – verhaal, in plaats van op twee fronten strijden en daardoor in te boeten aan kwaliteit. Dat is een bewuste keuze: Xwift.nl is verleden tijd.”

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo
blank