blank

Medacars bestelt vier Scania’s V8 Special Edition

Het Limburgse transportbedrijf Medacars (Hasselt) viert haar 25-jarig bestaan met een uitzonderlijke bestelling van vier Scania Special Edition V8’s. Vorig jaar mocht Medacars haar eerste 25 kaarsjes uitblazen. De oprichting van zijn eigen transportbedrijf was het eerste professionele wapenfeit van Raf Medaer: “Ik had een brede belangstelling voor alles wat met auto’s, vrachtwagens en de bijhorende mechaniek te maken heeft. Ik volgde de vereiste Cursus voor Vakbekwaamheid en ging aan de slag met een Renault Express. Na vier maanden volgde de eerste aanwerving. Vrij snel liet ik het rijden voor wat het was, om me volledig op het management toe te spitsen.” Nu bestaat de vloot uit 34 trekkers, waaronder tien Scania’s die bij Buga in Hasselt worden onderhouden. “Wij rijden principieel enkel met Belgische chauffeurs. Op zich werkt dit prima natuurlijk, maar ik vind het wel ontzettend belangrijk dat deze samenwerkingen een duurzaam karakter hebben. Om dit mogelijk te maken verschaffen we hen comfortabele werkomstandigheden. We rijden ook met een jong wagenpark, wat zeer gewaardeerd wordt. Voor zover het economisch haalbaar is geven we hen ook inspraak in de voertuigen die we kopen. Zo ontstond onze samenwerking met Scania.”

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo
blank