blank

Love2Truck: Stem nu op jouw favoriete chauffeur

De eerste fase van de tweede editie van “Love2Truck” zit erop. Er zijn nog vijf kandidaten in de running voor de titel van “meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België”.

De vijf finalisten zijn Caroline Baugniet, die voor Dievel Transport werkt, Ron Vaesen, die voor Withofs Transport rijdt, Erik Leysen die chauffeur is voor Van Moer Logistics, Didar Omar die bij Zuidnatie werkt en Danny Meertens die voor Rimatrans rijdt.

Het grote publiek kan inmiddels stemmen en om hen te helpen zijn vijf dynamische capsulevideo’s gemaakt (www.love2truck.be). De stemmen van het publiek worden aangevuld door een jury die de vijf kandidaten op basis van drie criteria zal evalueren: de motivatie van de deelnemer bij zijn dagelijkse werk, verantwoordelijk gedrag wat verkeersveiligheid betreft en een uitzonderlijk evenement waarbij de chauffeur blijk kan geven van zijn passie voor zijn beroep. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 20 juni, tijdens het door Transportmedia georganiseerde “Passion4Trucks”-event in Brussels Kart Expo.

Steun nu jouw favoriet via https://www.love2truck.be/steun-favoriet/

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo
blank