blank

Ideeën tanken voor de toekomst

De vermindering van de klimaatimpact van het wegtransport wordt de komende jaren een beleidsprioriteit op alle politieke niveaus. Voor transportbedrijven is het daarom belangrijk om vandaag investeringsbeslissingen te nemen die zo toekomstbestendig mogelijk zijn.

“Fuel for the Future” is een initiatief van ING in samenwerking met het VIL, Logistics In Wallonia en de Thomas More Hogeschool.  Het wil een ondersteunend kader bieden bij de keuze van de brandstof voor trucks en bussen en zo de sector helpen om vandaag een gefundeerde beslissing te maken voor de toekomst.

De studie “Fuel for the Future” zal gepubliceerd en gepresenteerd worden in de tweede helft van september.

Wilt u de publicatie ontvangen en/of uitgenodigd worden op een van onze evenementen? Laat het dan weten via deze link.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo
blank