blank

Coronavirus: LogiMAT helemaal afgelast maar SITL gaat in juni wel door

De kogel is door de kerk. De belangrijke beurs voor intralogistiek LogiMAT  in Stuttgart mag deze maand niet doorgaan. Omdat de organisatoren dit jaar geen alternatieve datum meer konden vinden, is de editie 2020 helemaal afgeschaft. De organisatoren van de SITL in Parijs, daarentegen, hebben wel een oplossing gevonden. Het event is verschoven naar juni. In de voorbije dagen hadden veel exposanten aangekondigd dat ze niet aan LogiMAT zouden deelnemen vanwege de risico’s met het coronavirus. Daar waren grote namen bij, zoals Linde, Jungheinrich, Still, SSI Schäffer en Dematic. Toch wilden de organisatoren de beurs laten doorgaan. Vandaag hebben ze hun plannen echter moeten opbergen. De lokale gezondheidsoverheid heeft de beurs, die van 10 tot 12 maart zou plaatsvinden, officieel verboden. Er is geen alternatieve datum gevonden, zodat de volgende editie pas in 2021 (van 9 tot 11 maart) georganiseerd wordt. In Frankrijk heeft Reed Expositions, de organisator van de SITL-beurs, wél een alternatieve datum gevonden. De beurs gaat nu door van 16 tot 19 juni in het tentoonstellingscomplex Paris Nord-Villepinte. Het programma – ook dat van de conferenties – wordt niet gewijzigd.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo
blank