blank

Dawsongroup start in België met verhuur koeltrailers

Het familiebedrijf Dawsongroup, dat al ruim 25 jaar in de Benelux actief is met de verhuur van mobiele koel- en vriescellen, start nu met de verkoop en verhuur van trailers.

Dawsongroup heeft vestigingen in negen Europese landen en verhuurt verplaatsbare koel- en vriescellen in Europa. Sinds 1985 worden ook koel- en vriestrailers in Engeland aangeboden. “Met ruim 10.000 trailers rolt Dawsongroup nu ook naar het vasteland van Europa om klanten een totaaloplossing te bieden voor flexibele opslag- en transportcapaciteit”, aldus Hielke van den Broek, vertegenwoordiger Dawsongroup Benelux.

Dawsongroup begint met een Chereau trailervloot in de Benelux, maar naast Chereau kent de vloot meerdere topmerken voorzien van diverse opties. “Naast tempartuurregistratie zijn onze trailers uit te rusten met track & trace, diverse sensoren en online monitoring waardoor uw lading altijd binnen handbereik is”, aldus Hielke van den Broek.

blank

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo
blank